ASKF Başkanı Adnan Yükselir güven tazeledi.

Şanlıurfa ASKF 16. Genel Kurul Toplantısını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Şair Nabi Kültür Merkezinde Yaptı.

Şanlıurfa ASKF 16. Genel Kurul Toplantısını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Şair Nabi Kültür Merkezinde Yaptı. ASKF Başkanlığına Adnan Yükselir tekrar seçilerek güven tazeledi.

Toplantıya ; AK Parti İl başkanı Ali İhsan Delioğlu, Kent Konseyi başkanı Adil Saraç, Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol'da katıldı.

Divan başkanlığını Av. Mehmet Uğur Korkmaz'ın yaptığı, divan katipliklerinin ise Halit Kaya, Mehmet Kolbudak ve İsmail Doğan'ın yaptığı kongrenin açılış konuşmasında ASKF başkanı Adnan Yükselir 2 yıl içinde Covit 19, arkasında asrın felaketi deprem ve sel felaketleri ile sarsıldık. Rabbim bir daha böyle acıları hiç kimseye yaşatmasın dedi. Bu nedenle 11 ilde olağanüstü hal ilan edilmesinden dolayı bu illerde maçlar oynanmadı.

Bu maçlarn oynanmaması ile ilgili karar tamamen TFF kararıdır. Daha sonra Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol, ASKF eski başkanı Bekir Bebe, Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç ve Ak Parti il Başkanı Ali İhsan Delioğlu amatör spora mutlaka iyi altyapıların oluşturulması ve mahallelerde mutlaka tesislerin daha fazla yapılması gerekli olduğunu ifade ettiler.

Dilek ve temenniler bölümünde Dr. Nedim Hatipoğlu, TFF il temsilcisi İbrahim Halil Durmaz ve Ahmet Özgüneş de isteklerini ve duygularını ifade ettiler. Tekrardan söz alan Şanlıurfa ASKF başkanı Adnan Yükselir yeniden bize güvenip görev tevdi eden tüm delegasyona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

ASKF başkanı Adnan Yükselir hepinize hepimize yeni dönemin tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

ASKF Başkanlığına Adnan Yükselir, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Murat Basyan, Sait Akdağ, Mahmut Canbeyli, Serhat Ayaydın, Ömer Faruk Sezer, Abdurrahman Karakaya, Abdullah Aslan, Halıl Durmaz, Cenap Torgut, Mustafa Güneş, İsmail Doğan, Mehmet Ağaslan,Halıt Kaya, Mehmet Kolbudak, Hasan İpek, Ömer Yıldırım, Fahrettin Baydar, Mehmet Fazıl Logan, İbrahim Kara ve  Sinan Günak seçildi.

Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine ; Ferhat Karadağ, Ferhat Uzun, Bakır Unkur, Ayşe Bagmancı ve  Mahmut Yükselir seçildi.

Denetleme Kurulu Asil üyeliklerine ;Musa Bucak, Osman Argan, Ali Akkuş, Oğuzhan Göktaş ve Murat Kaya seçildi.

Üst Kurul Asil Delegeliklerine ; Adnan Yükselir, Murat Basyan, Halil Yiğit, Cumalı Bucak, Ömer Yıldırım, Mustafa Sürücü, Nurettin Karakış, Reşit Karakaş, Halit Kaya, İsmail Buz, Ferhat Karadağ ve Sadık Aslan seçildi.

Onur Kuruluna ise Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin  Beyazgül ile Bekir Bebe,Mehmet Aktaşoğlu ve Zübeyir Kılıç seçildi.