Ekinci Yaralanan Hasta Yakınlarını Ziyaret Etti

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Fırat'ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında yaralanan hasta yakınlarını ziyaret etti.

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Fırat’ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında yaralanan hasta yakınlarını ziyaret etti.

Başkan Ekinci, beraberinde AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile Barış Pınarı Harekatı kapsamında teröristlerin attığı roket ve havan mermileri ile yaralanan hasta yakınlarını Viranşehir Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaralılar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ekinci, “Allah’a hamd olsun, yaralı vatandaşlarımızın durumları gayet iyi. Yüce Rabbim, Milletimizin birliği, beraberliği ve bütünlüğü için terörle mücadele eden şanlı ordumuzu ve kahraman Mehmetçiklerimizi muvaffak eylesin” Dedi.Başkan Ekinci daha sonra, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İlçe Kaymakamı Ömer Dereci ile birlikte, Ceylanpınar sınır hattındaki hareketlilik nedeniyle Viranşehir’deki pansiyona yerleştirilen vatandaşları ziyaret etti.