İbrahim Özyavuz AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Şanlıurfa Harran İlçesinden Tanınmış Ailelerinden olan Cumeli Aşiretine Mensup İbrahim ÖZYAVUZ Ak Partiden 27. Dönem Milletvekili aday adayı oldu.

Şanlıurfa Harran İlçesinde Cumeli Aşiretinden  İbrahim Özyavuz, 24 Haziran 2018 Tarhinden yapılacak Genel seçimlerinde AK Parti’den 27.Dönem milletvekili aday adayı oldu.

Özyavuz, Aday Adaylık başvurusunu Ankara’da AK Parti genel merkezinde yaparak teslim etti.

Aday Adayı İbrahim Özyavuz, Kıymetli hemşerilerim, Kuruluşundan bugüne her zaman çatısının altında bulunduğumuz ve 2007 yılından bu yana aktif üyesi olduğum, Ülkemizin gözbebeği Ak Parti’mize bu mübarek günde Ankara Genel Merkezimize giderek 27.dönem Şanlıurfa Millet Vekili Aday Adaylığı için başvurduğumu siz kıymetli hemşerilerime duyurmaktan gurur ve onur duyarım. Bu kutlu davada siz kıymetli hemşerilerimin hizmetkarı olmaya adayım. İfadelerinde bulundu.

İbrahim ÖZYAVUZ kimdir ?

İbrahim ÖZYAVUZ, 1962 yılında Şanlıurfa ilinin Harran ilçesinde doğmuştur. İlk ve Orta öğrenimini doğum yeri ve memleketi olan şanlıurfa’da tamamladı. 1987 yılında kültür turizm müdürlüğünde göreve başladı. Kültür ve turizm müdürlüğünde iyi derecede Fransızca, İngilizce ve Arapça bildiğinden yurt dışından gelen misafir ve turistlere rehberlik yapmıştır. Daha sonra özel idare müdürlüğünün bünyesinde bulunan Sosyal Tesisler müdürlüğü görevine getirilmiştir. Uzun yıllar kamuda görev yapan Özyavuz, çiftçilikle de uğraşmaktadır. Bu görevlerinin yanında Ak Parti’nin kuruluşundan beri gönül vermiş ve 2007 yılından beri günümüze kadar Ak Parti aktif üyesi olmuş, canla başla dava ülküsünden yola çıkarak hep destek olmuştur. Bölge insanı tarafından çok sevilen kamu kurumda gerekse bulunduğu bölgenin konjektür gereği aşiretler arası  samimi diyaloğu ile tanınmaktadır. Evli ve onüç çocuk babasıdır.