Karaköprü Aquapark Faaliyete Geçti

Şanlıurfa Karaköprü'deki Aquapark faaliyete geçirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu işte karaköprü aquapark iletişim , karaköprü aquapark çalışma saatleri , karaköprü aquapark saatleri, karaköprü aquapark telefon numarası , şanlıurfa karaköprü aquapark fiyatları

karaköprü aquapark iletişim , karaköprü aquapark çalışma saatleri , karaköprü aquapark saatleri, karaköprü aquapark telefon numarası , şanlıurfa karaköprü aquapark fiyatları aramaların cevapları haberimizde

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerindeki aquapark yüzme havuzu faaliyete geçirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Vatandaşlar havuza yoğun ilgi gösterirken, sıcak havalarda havuzda serinliyor.

 

Karaköprü Aquapark Hizmete Konuldu

Karaköprü Belediyesi vatandaşların yüzme havuzu taleplerine karşılık olarak eksiği karşılamak için mesire alanında bulunan Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerinde bulunan havuzu vatandaşların hizmetine koydu.

Sıcak havalarda serinlemek isteyen vatandaşlar ve çocuklar havuza yoğun ilgi gösterirken, herhangi bir boğulma olayına anında müdahale için 2 tane cankurtaran da havuzda hazır bekliyor.

Karaköprü Aquapark Ücreti

Herkesin havuza girebilmesi için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla havuz giriş fiyatları cüzi miktarda tutulurken, 12 yaş altı çocuklardan 5 lira ve 12 yaş üstünde ise 10 lira ücret alınyor.

Karaköprü Aquapark Çalışma Saatleri

Atakent Mahallesi mesire alanında buluna Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerindeki yüzme havuzu 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Karaköprü Aquapark İletişim 

Atakent Mahallesi Orman Yolu Caddesi Karaköprü / Şanlıurfa Tlf : 0 414 347 72 36 (Karaköprü Belediyesi)