Karakuş,Millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız-Videolu Haber

Kamu-Sen Şanlıurfa Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş, ramazan bayramını da milletimize, ülkemize bilhassa Şanlıurfa'mıza ve Türk eğitim – Sen camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını Allah'tan diliyorum.

Kamu-Sen Şanlıurfa Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş, ramazan bayramını da milletimize, ülkemize bilhassa Şanlıurfa’mıza ve Türk eğitim – Sen camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını Allah’tan diliyorum.

Kamu-Sen Şanlıurfa Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Hikmet Karakuş, 3 ayların ve ramazan ayının içerisinde bulunuyoruz, Başı rahmet, ortası bereket, sonu mağfiret olan mübarek bir ayın içerisindeyiz. 

Pazar günü gelecek olan ramazan bayramını da milletimize, ülkemize bilhassa Şanlıurfa’mıza ve Türk eğitim – Sen camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını Allah’tan diliyorum. Tabiî ki böyle Rabbim daha nice ramazanlara birlik beraberlik içerisinde hep birlikte kavuşturmayı nasip etsin, ben bu vesile ile tekrar ramazan bayramını kutluyor millet olarak birlik beraberlik içerisinde olmamızı Allah’tan temenni ediyorum.