Meslek Yüksekokulundan Tempo Çağrı Merkezine Ziyaret

Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan Tempo Çağrı Merkezine Ziyaret

Harran Üniversitesi-Sanayi işbirliği çerçevesinde Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Muhammed Sami Belet Tempo Çağrı Merkezini ziyaret ettiler.

Ziyarette Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Murat Eriz, İnsan Kaynakları Müdürü Emriye Erol, Operasyon Müdürü Halil İbrahim Yıldırım ve Aysen Günyar ile görüş alışverişinde bulundular.

Samimi ve güzel bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Necmettin Elmestaş; “Sanayi ile işbirliğini Üniversite olarak çok önemsiyoruz. Çağrı Merkezleri Şanlıurfa da hızla büyüyen bir sektör. Biz de Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak bu sektöre elemanlar kazandırmaktayız. Görüşmelerimiz neticesinde ortaya çıkan Yüksekokulumuz bünyesinde Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı kurulması fikrini önemsiyoruz. Konuyla ilgili kendi çalışmalarımızı yaparak Sayın Rektörümüzle bu konuyu paylaşacağım. Tempo çağrı merkezi Genel Müdür Yardımcısı Sayın Murat Eriz’e ve diğer yöneticilerine, samimi karşılamalarından ve işbirliğinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Tempo Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Murat Eriz: “Üniversite ile işbirliği yapmak bizim arzumuz. Bu konuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Şanlıurfa da çağrı merkezilerinde istihdam edilen personel sayısı hızla artmaktadır. Biz de yaklaşık 1200 personel çalışmaktadır. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızın iyi eğitimli olmasını, pratik tecrübelerinin bulunmasını, açıkçası kalifiyeli eleman olmasını arzuluyoruz. Bu konuda görüşlerimizi paylaşmaktan memnuiyet duyuyoruz. Ziyaretlerinden Dolayı Meslek Yüksekokulu Müdür Sayın Necmettin Elmastaş’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret programının ardından hatıra fotoğrafı çekildi.