Sinema Günleri Etkinliği Sona Erdi

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Türk ve Suriyeli çocuklara yönelik düzenlenen  'Sinema Günleri' etkinliği sona erdi.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Türk ve Suriyeli çocuklara yönelik düzenlenen  “Sinema Günleri” etkinliği sona erdi.ASP Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Türk ve Suriyeli çocuklara yönelik düzenlenen  “Sinema Günleri” etkinliği sona erdi. Hafta içi her gün 500, toplam 10 bin çocuğa izletilen  ''BİLAL-İ HABEŞİ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİ'' filmi ile çocuklara, Bilal-i Habeşi’yi tanıtmak, kardeşlik, arkadaşlık duygularını geliştirmek, çocuk hakları konusunda çocukları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, Türk ve Suriyeli çocukların sosyal- sanatsal aktivite ile uyum ve entegrasyonlarına katkı sunmak hedeflendi.

Gösterimler öncesi çocuk hakları ile ilgili kitapçık ve broşürler dağıtılarak çocuklara, çocuk hakları ile ilgili kısa sunumlar yapıldı.

Konu İle ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, “Sinema Günleri etkinliği kapsamında Türk ve Suriyeli çocuklarımızın hem sosyal ve kültürel aktivitelerle buluşmasını hem de aralarındaki kardeşlik ve arkadaşlık hukukunun gelişmesini istedik. 1 ay boyunca devam eden etkinliğimiz sorunsuz bir şekilde bugün itibarı ile sona erdi. Çocukların alana ulaşmasında emeği geçen Büyükşehir belediyesi başkanlığı ve ulaşım dairesi başkanlığına, öğrencilerin etkinliğe katılmalarını sağlayan İl Milli eğitim müdürlüğüne ve emeği geçen tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum ’’ dedi.(Şanlıurfa 63 Haber-Son Dakika Urfa Haberleri-Şanlıurfa Haberleri- urfahaber)