ŞUSKİ Çalışmalarına Bayram Arası Vermedi-Videolu Haber

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ, 24 saat esaslı mesai yürüterek vatandaşların taleplerine çözüm bulmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), bayramda da 24 saat esaslı mesai yürüterek vatandaşların taleplerine çözüm bulmaya devam ediyor.

Şanlıurfa'da vatandaşların bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları amacıyla tüm tedbirlerini alarak, 4 gün sürecek ücretsiz ulaşım, 24 saat büyükşehir Alo 153 çağrı merkezi hizmeti ile bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ ekipleri ile de vatandaşların taleplerine karşılık veriyor.

Bayram süresi boyunca vatandaşların olası bir sorunla karşılaşmamaları için 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini belirten ŞUSKİ müdürlüğü, içme suyu arıtma merkezi ekibi, içme suyu arıza ekipleri ve kanal-bakım ile vidanjör ekipleri kendilerine iletilen bölgelere ulaşarak talepleri karşılıyor. Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ ekipleri, alo 153 çağrı merkezine iletilen talep ve istekler karşısında istenilen adreslere ulaşarak çalışmalarına devam ediyor.