Yaşam

Şanlıurfa’da Hilvan Bağlar Mahallesi’ne 800 Metre Yeni Altyapı Hattı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi Bağlar Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ŞUSKİ ekipleri tarafından 800 metre yeni hat döşenmesi için çalışma başlatıldı.

Abone Ol

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Hilvan ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla 800 metre yeni hat döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde altyapı hizmetlerinin güçlendirilmesine yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda ŞUSKİ ekipleri, Hilvan’ın Bağlar Mahallesi’nde yeni yapılaşmanın bulunduğu bölgelerde altyapı çalışması başlattı.

Çalışmalar kapsamında bölgeye toplam 800 metre yeni hat kazandırılması planlanıyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacının karşılanması ve bölgedeki vatandaşların daha güvenli ve sağlıklı altyapı hizmetlerinden yararlanması amaçlanıyor.

Saha çalışmalarını personel ve iş makineleriyle sürdüren ŞUSKİ ekipleri, bölgedeki altyapı yatırımlarını planlanan program doğrultusunda tamamlamak için yoğun mesai harcıyor.

Bağlar Mahalle Muhtarı Mustafa Teştaş, yapılan çalışmanın mahalle açısından önemli olduğunu belirterek, “Yapılan yatırımlar mahallemiz ve ilçemiz için çok güzel oldu. Halkımız sunulan hizmetlerden oldukça memnun. ŞUSKİ ekiplerine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde nüfus artışı ve yeni yapılaşmayla birlikte ortaya çıkan altyapı ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Genel Müdürlük, mevcut sistemin güçlendirilmesini ve hizmet kalitesinin artırılmasını hedefliyor.