Şanlıurfa’da birincisi düzenlenen Şanlıurfa Otoshow 2026 Fuarı 30 Nisan’da kapılarını açtı. 30 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen fuara ilişkin Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül açıklamalarda bulunarak, Şanlıurfa Gazetesi aracılığıyla ilk kez düzenlenen Şanlıurfa Otoshow 2026 Fuarı yerli ve yabancı tüm herkesi davet etti.
SATIŞ VE ZİYARETÇİİ ORANI BEKLENTİYİ AŞTI
Şanlıurfa Otoshow 2026 Fuarına ilişkin açıklamalarda bulunan Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül konuşmasının başında, “30 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kültür Bilişim A.Ş. ve Trend Fuarcılık Yönetim Kurulu olarak biz bu projeyi düzenledik. Şu an da fuarın üçüncü günündeyiz ve inanılmaz bir alıcı kitlesi ve satışlar var” sözlerine yer verdi.
BİR İLK DAHA: MODİFİYE VE MOTORSİKLETLER AYNI FUARDA BULUŞTU
Şanlıurfa’da düzenlenen bu fuarda bir ilke daha imza atıldı. Kendi aralarında çok farklı kulvarlar olan motosikletler ve modifiye araçlarda aynı fuarda buluştu.
“Şanlıurfa’da bu kez ilk defa düzenlenen otomobil fuarı, otomobil, motorsiklet ve sarf malzemeleri fuarına hoş geldiniz” diyen Gül akabinde, “Şanlıurfa’da ilk kez düzenlenen bu proje yapılmasına katkıda bulunan her kese, özellikle de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Kasım Gürpınar’a teşekkür ederim. İlgi çok yoğun, stantlar dolu dolu, 3 günlük tatilde şehir dışından gelen otomobil meraklıları stantları doldurdu. Türkiye’nin her yerinden misafirler gelmekte. Süper spor araçlardan tutun spor otomobillere, modifiye araçlardan ses sistemlerine kadar oto bakım serilerinden jant lastiklerine motosikletlerden tutun elektrikli araçlara kadar arabalarla alakalı bulabileceğiniz her şey bu fuarda. O nedenle bu fuarın, bu coşkunun geleneksel hale gelmesi için başlatılmış bir projedir. Sizleri de bu fuara davet ediyoruz. Şanlıurfa Gazetesi aracılığıyla duyurmuş olalım. İnşallah Pazar günü saat 22.00’a kadar fuarımız açık olacaktır” açıklamalarını kaydetti.
Şanlıurfa’da düzenlenen otomotiv fuarına katılan araçlar Mehmet Çenberli Sigorta Güvencesiyle, Şanlıurfa Fuar Merkezine getirildi.