Harranlılar'dan Arka Sokaklar Dizisine Tepki

Arka Sokaklar Dizinsin Yeni Sezon Bölümlerine Şanlıurfa Merkez'den ve Harran İlçesindeki Vatandaşlardan Tepki Geldi.

Arka Sokaklar Dizinde Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut Komiser Karakterinin Şanlıurfa’ya sürgün edilmesini Yeni Bölümlerinde konu olan Arka Sokaklar Dizisine Fotoğraf çekmek isteyenlerin dışında Tepkilerde gelmeye başladı.

Şanlıurfalı Vatandaşlar, Urfa’mız Sürgün yeri değildir, hiçbir zaman Teröre Prim vermemiştir, ŞANLI Unvanını Atalarımız Kendi Kendilerini Düşman Fransız’a Karşı Savunarak Almıştır. Üç Beş kişinin yapmış olduğu tasvip etmediğimiz olaylar yüzünden Şanlıurfa’mızı karalayamazlar.

Bir Tepki’de Harranlılaradan

Şanlıurfa’nın En Az Terör olaylarının Yaşandığı Şanlıurfa Harran İlçesinde Çekilen Arka Sokaklar Dizinde Harran’ın Terör İlçesi gibi gösterilmesine Harranlılardan Tepki Geldi.

Harranlı Bazı Vatandaşlar, Arka sokaklar dizisi’nin Harran’da çekiliyor olması  bizleri derinden üzmüştür pratikte başarmadıkları teorik ile Harran bir terör ilçesi olarak Göstererek milletin zihninde yerleştirmeye çalışılıyor Harran halkı hiç bir zaman ülkemizin temel taşları eğitim görevlilerimize değil, silah el bile kaldırmamıştır HARRAN HALKINA PKK TERÖR ÖRGÜTÜ kıyafetleri giydirip dizi setinde kullanmaya çalışanlar manevi değerimiz Harran'ı kötülemeye ve PKK sempatizyani olarak belirlemeye çalışıyorlar. Sözleri ile Tepkilerini dile getirdiler

Arka Sokaklar ekibi Şanlıurfa'da

Arka Sokaklar Ekibinden Uyuşturucu Mücadelesine Destek