Karataş, yaptığı açıklamada, Besi OSB seçimlerinde kendisine duyulan güven ve verilen destekten dolayı akrabalarına, dostlarına, yol arkadaşlarına ve tüm üreticilere teşekkür etti. Elde edilen başarının yalnızca kendisine ait olmadığını belirten Karataş, bu sonucun kendilerine inanan ve emek veren herkesin ortak başarısı olduğunu ifade etti.
Göreve layık görülmenin kendileri için büyük bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Karataş, Şanlıurfa Besi OSB’yi hak ettiği noktaya taşımak, üreticilere ve Şanlıurfa’ya en iyi hizmeti sunmak için yoğun şekilde çalışacaklarını söyledi.
Seçim süreci boyunca sergilenen sağduyu, nezaket ve kardeşlik anlayışının önemine dikkat çeken Karataş, “Kazananın Besi OSB’miz, üreticilerimiz ve Şanlıurfa’mız olmasını temenni ediyorum” dedi.
Destek veren tüm yol arkadaşlarına, dostlarına ve hemşehrilerine şükranlarını sunan Karataş, birlik ve beraberlik mesajı vererek, toplumun dayanışma içerisinde hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.
Şanlıurfa Besi Organize Sanayi Bölgesi Kooperatifi Başkanı Hasan Karataş, mesajını tüm vatandaşlara sevgi, saygı ve muhabbet dileklerini ileterek tamamladı.





