Şanlıurfa'da hava kargo taşımacılığında yeni bir dönemin kapılarını aralayacak olan Şanlıurfa Hava Kargo Taşımacılık Anonim Şirketinin Genel Kurul Toplantısı, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın başkanlığında yapıldı.

Kripto Devinden Güç Gösterisi: Tether 18 Ayda 150 Kişiyi İşe Alarak Ordusunu Büyütmeye Devam Ediyor!
Kripto Devinden Güç Gösterisi: Tether 18 Ayda 150 Kişiyi İşe Alarak Ordusunu Büyütmeye Devam Ediyor!
İçeriği Görüntüle

Şanlıurfa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın ortaklığında kurulan şirketin toplantısında, bölge ekonomisine sağlayacağı katkılar ve lojistik altyapıdaki yeni fırsatlar ele alındı.

Toplantıda konuşan Vali Hasan Şıldak, kurulan şirketin Şanlıurfa'nın hava taşımacılığında ulusal ve uluslararası ölçekte önemli bir merkez haline gelmesinde büyük rol oynayacağını belirtti. Vali Şıldak, “Bu adım, Şanlıurfa'nın ekonomik gelişimi ve ticaret hacmi açısından stratejik bir dönüm noktasıdır” dedi.

Yeni kurulan hava kargo şirketinin, bölgedeki ihracatçılara hız ve maliyet avantajı sağlayarak Şanlıurfa'nın rekabet gücünü artırması bekleniyor.