Şanlıurfa İHH, Şehid Seyyid Kutub’un kaleme aldığı “Yoldaki İşaretler” adlı kitabın yasaklandığı yönündeki haberleri duyduktan sonra kitaba yönelik bir okuma kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında kitabı okumak, özetini çıkarmak ve kritiğini yapmak isteyenlere eser ücretsiz olarak gönderilecek.

YOLDAKİ İŞARETLER'İ OKUMA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Şehid Seyyid Kutub’un “Yoldaki İşaretler” adlı kitabının yasaklandığını duyduklarını belirten Urfa İHH, söz konusu gelişmeye tepki olarak kitabın daha fazla okunmasını teşvik etmek amacıyla kampanya başlattı.

Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet Atila, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla okuma kampanyasını kamuoyuna açıkladı. Atila, kampanya kapsamında kitabı okumak isteyenlere eserin ücretsiz olarak gönderileceğini ifade etti.

15 yaş altına sosyal medya yasağı başlıyor!
15 yaş altına sosyal medya yasağı başlıyor!
İçeriği Görüntüle

İHH tarafından yapılan duyuruda, kitabı okumak, okuduktan sonra özetini çıkarmak ve kritiğini yapmak isteyenlerin belirtilen e-posta adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekleri bildirildi.

KİTAP ÜCRETSİZ OLARAK GÖNDERİLECEK

Okuma kampanyasına katılmak isteyenler, “Yoldaki İşaretler” kitabını ücretsiz talep edebilecek. Başvuruların [email protected] e-posta adresi üzerinden yapılabileceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi