Şanlıurfa’da 11 Nisan Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlar, kentin dört bir yanında coşkuyla devam ediyor. Bu çerçevede Divanyolu Caddesi’nde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen Mehteran Birliği yürüyüşü ve Merasim Birliği gösterisi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Urfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikte, mehteran takımının seslendirdiği marşlar cadde boyunca yankılandı. Tarihi atmosferde gerçekleştirilen yürüyüş, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Ardından gerçekleştirilen merasim birliği gösterisi ise izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Etkinliğe katılan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları kayıt altına alırken cadde üzerinde yoğun bir kalabalık oluştu. Özellikle çocuklar ve gençlerin ilgisi dikkat çekerken, vatandaşlar milli duyguların ön plana çıktığı programdan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
11 Nisan Kurtuluş Bayramı kapsamında kent genelinde düzenlenen etkinliklerin hafta sonu boyunca devam edeceği bildirildi. Şanlıurfa’da kutlamalar, birlik, beraberlik ve milli ruhun en güzel örnekleriyle sürdürülüyor.




