Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, bu haftaki İrfan Sohbetleri programında, değerli yazar Vedat Akıllı’yı ağırlayacaklarını duyurdu.

Haliliye Konteyner Üretim Tesisi İlçenin İhtiyacını Karşılıyor
Haliliye Konteyner Üretim Tesisi İlçenin İhtiyacını Karşılıyor
İçeriği Görüntüle

Programda, Roger Garaudy ve İsrail Sorunu: Bir Filozof, Bir Kitap başlıklı sunum, moderatörlüğünü eğitimci İlhan Yılmaz’ın yapacağı sohbet eşliğinde gerçekleştirilecek. Vedat Akıllı, Siyonizm’i tarihsel ve politik boyutlarıyla inceleyerek bu ideolojinin şekillenme sürecini, uluslararası arenadaki etkilerini ve İsrail-Filistin meselesindeki rolünü Avrupa’daki sosyal, siyasi ve dini unsurlarla etkileşimi bağlamında katılımcılara aktaracak.

Coşkun, etkinliğin sıcak bir çay eşliğinde samimi bir ortamda gerçekleştirileceğini belirterek, tüm kardeşlerini programa davet etti.

Kaynak: Menduh Kirli