Şanlıurfa’da AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Eğitime Destek Platformu kapsamında Proje İmam Hatip Liseleri müdürleriyle bir araya geldiklerini açıkladı. Elgün, gerçekleştirilen toplantıda yaz döneminin öğrenciler açısından en verimli şekilde değerlendirilmesine yönelik çalışmaların ele alındığını belirtti. Ayrıca LGS’de yüksek başarı elde eden öğrencilerin proje okullarını tercih etmelerini teşvik edecek tanıtım ve rehberlik faaliyetlerinin de gündeme alındığını ifade etti.

Toplantıda konuşan Elgün, “Yaz döneminin öğrencilerimiz adına en verimli şekilde değerlendirilmesine yönelik yapılacak çalışmaları ele alırken, LGS’de yüksek başarı elde eden öğrencilerin proje okullarımızı tercih etmelerini sağlayacak tanıtım ve rehberlik faaliyetlerini de değerlendirdik. Nitelikli eğitim anlayışını daha da güçlendirmek, gençlerimizin akademik ve manevi gelişimlerine katkı sunmak adına iş birliği içerisinde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.

Şanlıurfa Valiliği’nden YKS Adaylarına Hafta Sonu Nüfus Desteği
Şanlıurfa Valiliği’nden YKS Adaylarına Hafta Sonu Nüfus Desteği
İçeriği Görüntüle

Toplantının, Şanlıurfa’daki proje okullarının kalitesini artırmak ve başarılı öğrencileri bu kurumlara yönlendirmek amacıyla yapıldığı belirtildi. Yaz aylarında gerçekleştirilecek etkinlik ve rehberlik çalışmalarına ilişkin detayların ise ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Kaynak: Şanlıurfa Gazetesi